Leningen & Kredieten

voor particulieren


Financial Lease

voor ondernemers


Doorlopend Krediet

Een zeer flexibele manier van lenen is het doorlopend krediet. Deze leenvorm is uitermate geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen.

Lees verder


Persoonlijke lening

Word je geconfronteerd met een restschuld bij de verkoop van de woning? Of denk je na over een verbouwing zoals een aanbouw, een dakkapel, een nieuwe keuken of de aanschaf van een auto of caravan?

Lees verder


Financial Lease

Naast consumptief krediet hebben wij alle expertise in huis om jou te ondersteunen op het gebied van financial lease aanvragen. Financial lease is bestemd voor ondernemers én ondernemingen met rechtspersoonlijkheid (B.V. en N.V.)

Lees verder


Eigen Woning Krediet

Een goed alternatief voor een tweede hypotheek. Wist je dat jij als huiseigenaar rentekorting kunt krijgen als je een krediet afsluit? Speciaal voor eigen woningbezitters is er een aantrekkelijke aanbieding: Het Eigen Woning Krediet. Deze vorm van krediet wordt door kredietaanbieders ook wel de 'Woning Voordeel Financiering' genoemd, 'Huiseigenaar Doorlopend Krediet' of 'Huiseigenaar Persoonlijke Lening'.

Lees verder


Zakelijke Financiering

Je kunt via ons zakelijke leningen van vele aanbieders vergelijken. Dien vrijblijvend de aanvraag in om jouw zakelijke krediet bij de beste financier tegen optimale voorwaarden te laten verzorgen. Wij helpen uje graag verder. Wij vergelijken tientallen banken, financieringsmaatschappijen, crowdfundingsplatforms en andere zakelijke financiers.

Lees verder


Restschuld Financiering

Heb jij jouw woning met restschuld verkocht? Dan is de restschuldfinanciering wellicht een passend product. Hiermee leen je het verschil tussen het openstaande hypotheekbedrag en de opbrengst van de verkoop.

Lees verder